Mittuniversitetet, Universitetsförvaltningen, IT-avdelningen

Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen.

Arbetsuppgifter

Din roll som helpdeskadministratör är varierande och du kommer att arbeta i en intensiv miljö där dina uppgifter är att hantera och lösa tekniska ärenden. I arbetets ansvar ingår supportarbete via telefon, e-post och vårt supportsystem Nilex. De ärenden som kommer in är av varierande karaktär och du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning samt att eskalera vissa ärenden till andra delar av organisationen.

Arbetet innebär att du kommer hjälpa Mittuniversitetets användare med användarrelaterade frågor och generella infrastruktur - och IT-frågor. I rollen ingår även ansvar för generell it-support, vilket innebär att du arbetar med allt från nätverksproblem till felsökning på klienter. I rollen förekommer även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med IT-inriktning och några års erfarenhet från liknande arbete i Helpdesk. Du har ett genuint intresse för IT med grundläggande kunskaper inom Windows och Mac. Det är meriterande om du har erfarenhet av ITIL och om du har arbetat som drifttekniker.  

För att vara framgångsrik i rollen som helpdeskadministratör har du stort intresse för service och bemötande av andra människor och trivs med att ge bästa service till våra medarbetare. Du ska ha en god pedagogisk förmåga att kommunicera kring IT till personer som inte är insatta inom IT-området. Vi ställer höga krav på problemlösningsförmåga och ansvarskänsla. Vidare är du en person som är kreativ och självgående med god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Anställning och tillträde:
Anställningen är ett vikariat på heltid på ett år med goda förutsättningar till förlängning.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Anställningsort: Sundsvall eller Östersund

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Information: Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef, Mats Edin, mats.edin@miun.se tfn: 010-142 78 97

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2018-07-06.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer MIUN 2018/1257
Facklig företrädare
  • Per Bergman, Fackförbundet ST, 010-142 83 71
  • Lars P Nilsson SACO, 010-142 88 32
Publicerat 2018-06-13
Sista ansökningsdag 2018-07-06

Tillbaka till lediga jobb